Začetek tekmovanja v 2. državni odbojkarski ligi

Potem ko so prejšnji teden s tekmovanjem pričele igralke v 1. državni odbojkarski ligi, se ta teden pričnejo tekmovanja tudi v preostalih ženskih članskih ligah. Ekipa ATK Grosuplja bo po sezoni 2012/2013, ko je zadnjič nastopala v najvišjem rangu tekmovanja, tretjo sezono zapored nastopala v 2. državni odbojkarski ligi - zahod.

več ...

11. Memorial Sama Zrimca

V soboto 19. septembra je v grosupeljski športni dvorani Brinje svoje moči merilo osem ženskih odbojkarskih ekip, pet domačih prvoligašev (Aliansa, Kema Puconci, Luka koper, Vital Ljubljana in Zgornja Gorenjska), avstrijska ekipa ATSC Sparkasse Wildcats iz Celovca in drugoligaša Ankaran Hrvatini ter domači ATK Grosuplje. Prvo mesto so drugo leto zapored osvojile igralke iz Puconcev, potem ko so v finalu odpravile šestkratne zaporedne finalistke turnirja odbojkarice Luke Kopra.

več ...

Kaja Kersnik državna prvakinja v odbojki na mivki

Na Kongresnem trgu v Ljubljani je v okviru mednarodnega turnirja Ljubljana Beach Volley Challenge potekal tudi finalni turnir državnega prvenstva za mlajše kategorije. Naslova državne prvakinje se je v kategoriji do 17 let veselila tudi članica našega društva Kaja Kersnik.

več ...

Starejše deklice v Zagrebu druge

V četrtek, 26. 12. 2013, je v Zagrebu potekal 5. mednarodni Božični turnir mestnih ekip za starejše deklice. Kot predstavnice mesta Grosuplje so se na turnirju prvič predstavile odbojkarice Odbojkarskega društva Flip-Flop, ki so v konkurenci dvanajstih ekip iz Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Slovenije osvojile 2. mesto.

več ...