MINI ODBOJKA MED NAJBOLJŠIH 8

Naše najmlajše odbojkarice so ponovno navduševale s svojo igro. Pretekli vikend so na četrtfinalnem turnirju v Kamniku osvojile prvo mesto in se tako uvrstile v polfinale državnega prvenstva. 

Grosupeljčanke so na prvi tekmi nastopile proti igralkam ŽOK Šentvid iz Ljubljane. Tekmo so prepričljivo dobile z rezultatom 3:0 v nizih. Kot druge so jim nasproti stale domačinke. Po treh nizih je bil rezultat 2:1 v prid naši ekipi. V tretji tekmi pa so se pomerile proti ekipi Vitala in z enakim rezultatom osvojile še tretjo zmago. 

Igralkam iskreno čestitamo za dosežen uspeh in držimo pesti v nadaljevanju prvenstva.

Za našo ekipo so nastopile: Ela Bakan, Lina Legan, Sofija Urbanč, Taja Rozman, Klara Kolbezen, Tjaša Celarc, Manca Topolovec, Tina Kastelic, Ela Marič, Tia Bregar in Lina Barišič.

16. krog 2.DOL SIP Šempeter : ATK Grosuplje

Grosupeljčanke so v 16. krogu gostovale pri Šempetrankah. Tekma se je pričela z neprepričljivo igro naših igralk, saj so si v uvodnih delih prvih treh nizov nabrale večji zaostanek točk vendar so ga kasneje z dobro igro uspešno izničile. Tako je končnica v prvih dveh nizih pripadla Grosupeljčankam, tretji niz pa je šel v roke domačinkam. V četrtem nizu so naša dekleta strnile vrste in ga na račun dobrega začetnega udarca suvereno dobile.
 
Točke za ATK Grosuplje so dosegle: Anamarija Ahlin 20, Naja Kukman 17, Isa Dostal 14, Ita Kukman 13, Lea Gostinčar 12, Klara Trunkelj 6, Katarina Fabjan 2 in Klavdija Čož 1. Na tekmi so sodelovale še Lara Kim Novak, Ula koletnik, Tatjana Pajk ter libera Neja Habjan in Nika Bevc.
 
V 17. krogu dekleta gostujejo pri ekipi Vital Ljubljana. Tekma bo na sporedu v soboto, 24.2.2018.
 
Rezultat tekme: ATK Grosuplje : SIP Šempeter 3:1 (28:26, 25:22, 22:25, 25:3)
 

ATK Grosuplje : Krim Pirnar Doors

V 15. krogu 2.DOL so domače odbojkarice gostile ekipo iz Ljubljane. Po štirih nizih so morale domačinke priznati premoč tekmic. Tako so doživele prvi poraz v letošnji sezoni. Še vedno pa držijo vodilno mesto v ligi.
 
Tekma je bila zaznamovana s številnimi lastnimi napakami, ki jih Grosupeljčanke niso uspele nadzirati. V domači ekipi pa je bilo premalo razpoloženih igralk, ki bi lahko preobrnile potek tekme v njihovo korist.
 
Točke za ATK Grosuplje so dosegle: Ita Kukman 21, Lea Gostinčar 18, Anamarija Ahlin 7, Isa Dostal 7, Naja Kukman 6, Klara Trunkelj 5, Anja Malovrh 5.
 
V 16. Krogu Grosupeljčanke gostujejo pri ekipi iz Šempetra.
 
Rezultat tekme - ATK Grosuplje : Krim Pirnar Doors 1:3 (22:25, 25:14, 22:25, 22:25)
 

2. KROG MINI ODBOJKE

Ljubljana, 3.2.2018

Mini odbojka se je v 2. Krogu državnega prvenstva pomerila z ekipami Vital Ljubljana, Volleyball Ljubljana in Krim Pirnar Doors. Naša Ekipa ATK Grosuplje je dosegla tri zmage in se kot prvouvrščena uvrstila v 3. Krog tekmovanja.

Za našo ekipo so nastopale: Ela Bakan, Lina Legan, Sofija Urbanč, Taja Rozman, Klara Kolbezen, Tjaša Celarc, Ela Marič, Tia Bregar, Manca Topolovec in Tina Kastelic.

Čestitke dekletom za prikazano igro. Naslednji krog bo potekal v mesecu marcu.

14. krog 2.DOL

AQUAWATT ŽIROVNICA : ATK GROSUPLJE

Žirovnica, 3.2.2018.

V 14. Krogu so odbojkarice gostovale v Žirovnici. Nasprotna ekipa je trenutno prikovana na dnu lestvice, zato so naše igralke pričakovano osvojile nove tri točke. Točke so za ekipo dosegle: Ita Kukman 16, Lea Gostinčar 10, Anja Malovrh 9, Isa Dostal 9, Tatjana Pajk 3, Lara Kim Novak 1, Ula Koletnik 1, Klavdija čož 1, Taja Kobilca (L). Na tekmi so sodelovale še Naja Kukman, Klara Trunkelj in kapetanka Anamarija Ahlin vendar v igro niso vstopile.

V naslednjem krogu se bodo naše igralke pomerile proti ekipi Krim Pirnar Doors iz Ljubljane. Tekma bo v soboto, 10.2.2018 ob 17.00 uri.

VABLJENI na pustno soboto v Športno dvorano Brinje, Grosuplje.

15. krog državne odbojkarske lige 2.DOL

VABLJENI NA 15. KROG ODBOJKARSKE LIGE